Konferencije sporto_konferencija

Objavljeno 07/11/2014 | by Krešimir Herceg | Vrijeme čitanja: 1 minute

SPORTO – konferencija za sportski marketing i sponzorstva

20. i 21. studenog se odvija najveća konferencija za sportski marketing i sponzorstva u sportu u Portorožu. Već 11. godinu zaredom agencija S.V. – RSA Slovenija organizira ovaj odličan događaj koji je izrastao u respektabilni događaj u regiji.

Cilj konferencije je razmjena znanja i iskustava svih dionika sportskog biznisa, a uključuje stručnjake iz područja marketinga, komunikacija, sporta, odnosa s javnošću i digitalnih medija. Ali i sve koji su uključeni u rad na području sporta, sponzorstava i marketinga.

Kao i svake godine, okupljen je velik broj respektabilnih predavača od kojih možemo izdvojiti:

  1. Patrick Nally – čovjek koji je udružio poduzeće Coca – Cola s FIFA-om, smatra se pionirom sportskog biznisa odakle i naziv ‘otac modernog sportskog marketinga i sponzorstva’.
  2. Sally Hancock – voditeljica sponzorskog projekta banke Lloyds TBS za vrijeme Olimpijskih igara u Londonu što je proglašeno za najbolju sponzorsku aktivnost u Velikoj Britaniji posljednjih 20 godina i predsjednica Fonda za ženski sport.
  3. Richard Ayers – suvlasnik i direktor 7league agencije i savjetnik za digitalne inovacije nogometnog kluba Manchester City.
  4. Thomas van Schaik – Global Brand Director Adidasa, bivši medijski predstavnik nogometnog kluba PSV Eindhoven, a danas dizajnira i upravlja nizom marketinških kampanja marke Adidas.

Ostali predavači su Pauline Bohnec, Nikola Čavić, Tomislav Pacak, Darko Ivančević  i još mnogi drugi.

Sporto - konferencija za sportski marketing - Portorož

Sporto – konferencija za sportski marketing – Portorož

U dva dana će se pričati o najboljim primjerima ‘hospitalityja’, strategijama sponzorstva, digitalnim medijima, real – time marketingu i ostalim temama vezanim uz sportski marketing.

Prijavnicu možete ispuniti na sljedećem linku (sporto.si/sl-si/konferenca/prijavnica), a za studente je osiguran popust.

twitter.com/SportoConf

linkedin.com/company/sporto-conference

Udruga Lima će biti na konferenciji te će Vas nakon zanimljivog događaja izvijestiti kako je bilo na ovom odličnom projektu.

sportski_marketing_sporto_portoroz

Tagovi: , , , , , , , , , ,


O autoru

Rođen 24.01.1981. u Slavonskom Brodu. Završio Ekonomski fakultet u Zagrebu. Hobi: košarka. Radni staž ostvario u poduzećima: ĐĐ Zavarene posude d.d., Clarus d.o.o.Osnivač i predsjednik Udruge LimaViše potražite na LinkedInuComments are closed.

Povratak na vrh ↑
  • ekonomski rjecnik