Poduzetništvo

Objavljeno 18/09/2023 | by ePortal | Vrijeme čitanja: 1 minute

Poslovno umrežavanje i inovacije na BrodTech 2023: Ključevi uspjeha za poduzetnike

Slavonski Brod – U petak, 15. rujna održan je 3. BrodTech, konferencija novih proizvoda, u dvorani Hrvatske gospodarske komore u organizaciji udruga Connect-IT i ZebricaRazvoj proizvoda, tema ovogodišnjeg izdanja, privukla je brojne učenike, poduzetnike i profesionalce zainteresirane za inovacije i razvoj.

Edo Mujkić, BiteMe Nutrition

Predavanja je započeo Edo Mujkić, CEO BiteMe Nutritiona, hrvatskog startupa specijaliziranog za proizvodnju sirovih energetskih kolačića od organski uzgojenih sastojaka, bez glutena, aditiva i dodanih šećera. Posebno se obratio mladima i objasnio da se ne trebaju bojati startup života, ali i da je potrebno veće znanje od onoga za što se obrazuju. Poznavanje financija, prodaje, marketinga i komunikacijske vještine samo su dio onoga što je potrebno za uspjeh u startup svijetu.

Mislav Kvesić – ORQA

Zatim je Mislav Kvesić, čelni čovjek B2B prodaje u ORQA-i,u svom predavanju istaknuo da je važno tražiti i koristiti sve moguće načine za stjecanje vidljivosti. Jedino tako je moguće ostvariti vrtoglave suradnje. ORQA je tvorac najboljih videonaočala za upravljanje dronovima na svijetu, a surađuju s američkom vojskom i policijom kao i hrvatskim Ministarstvom unutarnjih poslova. 

Kristijan Škarica – Gepek

Posljednje predavanje održao je Kristijan Škarica koji je zadužen za razvoj poslovanja Gepeka, platforme za carpooling paketa te je jedan od ključnih ljudi Polygon platforme na Balkanu. Ukazao je na važnost poznanstava i poslovnog umrežavanja. Objasnio je kako komunicira s investitorima te kako je to biti na pozivu s 5,2 milijarde dolara teškim Markom Cubanom, američkim poduzetnikom, investitorom i “morskim psom” u Shark Tanku.

Na završnoj panel raspravi, predavači su zaključili da je, unatoč svim izazovima, najvažnije ići “korak po korak” jer samo tako se može napredovati.

Kako je bilo na konferenciji – galerija fotografija

Gordana Prebeg ispred udruge Connect-IT dodala je: “Nakon panel rasprave publika je imala toliko pitanja, interakcija je bila iznenađujuće visoka što nam je odličan pokazatelj da je ovogodišnja tema bila pun pogodak. Već planiramo proširiti ovu temu i dovesti druge, jednako vrhunske predavače koji mogu pomoći Brođanima u daljnjem razvoju svog poslovanja”.

Tagovi: , ,


O autoruComments are closed.

Povratak na vrh ↑
  • ekonomski rjecnik