Hrvatska rentaj.me_projekt_honorarni_poslovi

Objavljeno 11/03/2013 | by ePortal | Vrijeme čitanja: 1 minute

Prva online burza honorarnih i outsource poslova – Rentaj.me

Danas je s radom počeo internetski servis Rentaj.ME – prva online burza honorarnih i outsource poslova koja pruža usluge spajanja poslodavaca i samostalnih profesionalaca (freelancera) za rad na konkretnim zadacima.Danas je s radom počeo internetski servis Rentaj.ME  – prva online burza honorarnih i outsource poslova koja pruža usluge spajanja poslodavaca i samostalnih profesionalaca (freelancera) za rad na konkretnim zadacima.

Outsourcing ili “vanjsko ugovaranje usluga” definira se kao davanje zadatka nekome tko nije zaposlenik tvrtke. Razlozi zbog čega se neki poslovni procesi ili zadaci outsoursaju su: nedostatak stručnog znanja, nedostatak osoblja, zadatak nije u fokusu poslovanja, želja za proširenjem asortimana, optimizacija troškova. Outsourcing je izuzetno popularan u Hrvatskoj i u svijetu zbog mogućnosti pružanja kvalitetnih i boljih usluga sa što manjim troškovima, te fokusiranje na osnovno poslovanje tvrtke (“core businesses“).

Rentaj.ME se razlikuje od servisa za zapošljavanje jer ovdje poslodavci oglašavaju konkretne projektne zadatke za izvršenje, s rokom izvršenja i cijenom koju je poslodavac spreman platiti, a posloprimci šalju ponude za izvršenje te vlastite kvalifikacije za posao. Po uzoru na svjetske „freelancer“ servise, Rentaj.ME sada pruža hrvatskim poslodavcima jednostavan pronalazak izvođača outsource poslova poput izrada web stranica, grafičkog dizajna, pisanja priopćenja, prevođenja, upisivanja podataka u baze, računovodstvenih servisa, marketinga, pravnih poslova…

S druge strane, Rentaj.ME omogućava oglašavanje svim pružateljima usluga, te im pomaže u pronalasku novih poslova. Servis Rentaj.ME može se koristiti u svakodnevnom poslovanju ili za pronalazak honoranih poslova i dodatne zarade. Postavljanje projekata i sklapanje poslova putem servisa Rentaj.ME potpuno je besplatno i za poslodavce i za posloprimce. Internetski servis Rentaj.ME pokreće tvrtka BITKOM j.d.o.o. a ponudom besplatnih usluga BITKOM ovim putem daje svoj doprinos u borbi protiv krize, i povećanju konkurentnosti u Hrvatskoj. Pozivamo sve zainteresirane poslodavce i izvršitelje usluga – freelancere da se registriraju za korištenje servisa putem veze rentaj.me > signup“, poručuju s portala.

Izvor: www.poslovni.hr

Tagovi: , , , , ,


O autoruPovratak na vrh ↑
  • ekonomski rjecnik