Hrvatska liderstvo-neprofitne-organizacije

Objavljeno 02/03/2014 | by Jesenka Ricl | Vrijeme čitanja: 0 minutes Less than a minute

Razvojem strategija lideri u NPO stvaraju nove vrijednosti

U Zagrebu je proteklog tjedna održan četverodnevni edukativni program Liderstvo u neprofitnim organizacijama. Institut za inovacije je i ovog puta za provedbu programa angažirao hrvatske stručnjake iz područja ekonomije, koji su polaznicima programa govorili o razvoju strategija pomoću kojih se u različitim područjima poslovanja i industrija na tržište unose nove vrijednosti. Alfirević, Čačija, Krupka, Pavičić i Vlašić su u svojim predavanjima pokrili teme iz marketinga i strateškog upravljanja neprofitnim organizacijama, razvoja inovativnih projekata, brandinga te prikupljanja sredstava.

Pozdravljamo inicijativu Instituta jer smatramo kako naprofitne organizacije svojim djelovanjem mogu unijeti promijene i ponuditi nova rješenja tamo gdje tržišta uopće ne postoje. Uvođenjem sinergijskog djelovanja između državnih institucija, gospodarskih subjekata i neprofitnih organizacija moguće je riješiti problem i u tržište unijeti nove vrijednosti.

Tagovi: , , , ,


O autoru

Predsjednica udruge CroCulTour - Društvo velikih ideja u segmentu kulture i turizma i njihovom međufunkcionalnom odnosu. Svi članci ovog autoraComments are closed.

Povratak na vrh ↑
  • ekonomski rjecnik