Hrvatska dunavski_turisticki_klaster

Objavljeno 24/06/2013 | by Krešimir Herceg | Vrijeme čitanja: 0 minutes Less than a minute

Predstavljanje Dunavskog turističkog klastera

Udruga marketinških aktivnosti Lima organizira predstavljanje Dunavskog turističkog klastera Istar21 u četvrtak, 27. lipnja, s početkom u 11 sati, u Velikoj vijećnici Brodsko-posavske županije.

Uz predstavljanje rada klastera, bit će predstavljena i moguća suradnja na međunarodnim projektima, u cilju jačanja turističkih kapaciteta na tržištu.

istar21

ISTAR 21

Klaster Istar21 je udruženje za unaprijeđenje suradnje i razvoj turizma u Podunavlju. Osnovan je početkom 2008. godine uz potporu Ministarstva za ekonomiju i regionalni razvoj Srbije. Klaster Istar21 bavi se unaprijeđenjem suradnje i razvojem turizma u Podunavlju, ispitivanjem tržišta, kreiranjem turističkih proizvoda, edukacijom zaposlenih u turizmu i promocijom turizma. Klaster obuhvaća područje cijelog toka rijeke Dunav u R Srbiji, kao jedinstven turistički proizvod kako na domaćem tako i na međunarodnom tržištu.

Predavanje će održati glavni menadžer Klastera – Nemanja Davidović iz Novog Sada.

Svi zainteresirani su dobrodošli!

Tagovi: , , , ,


O autoru

Rođen 24.01.1981. u Slavonskom Brodu. Završio Ekonomski fakultet u Zagrebu. Hobi: košarka. Radni staž ostvario u poduzećima: ĐĐ Zavarene posude d.d., Clarus d.o.o.Osnivač i predsjednik Udruge LimaViše potražite na LinkedInuPovratak na vrh ↑
  • ekonomski rjecnik