Poduzetništvo

Objavljeno 19/02/2015 | by ePortal | Vrijeme čitanja: 1 minute

Thinkers’ Impact Series – ključni čimbenici hrvatske (ne)konkurentnosti

Institut za inovacije s velikim Vas zadovoljstvom poziva na Thinkers’ Impact Series predavanje Ivice Mudrinića, predsjednika Nacionalnog vijeća za konkurentnost na temu „Ključni čimbenici hrvatske (ne)konkurentnosti“.

  • Vrijeme: Ponedjeljak, 23.2.2015. u 15:30 h
  • Lokacija: Školska knjiga – velika dvorana, Masarykova 28, 3. kat
  • Organizator: Institut za inovacije
  • RSVP:  adobra@innovation-institute.eu

Molimo potvrditi sudjelovanje do 20.2. Službeni jezik izlaganja je hrvatski. Izlaganje će trajati do 40 minuta, nakon čega će usljediti 15 minuta pitanja publike. Pitanja medija slijede nakon službenog završetka programa. Poslije izlaganja nastavit će se druženje u restoranu pokraj dvorane. Thinkers’ Impact Series je projekt Instituta za inovacije koji za cilj ima predstavljanje različitih perspektiva današnjih lidera na ključne poslovne izazove.

Sudjelovanje na TISu je isključivo prema pozivu i uz prethodnu najavu dolaska, uz ograničen broj sudionika i bez naknade za sve pozvane sudionike. Institut za inovacije neprofitna je organizacija koja radi na razvoju inovacijskih potencijala u regiji putem poticanja kreativnosti, inovativnosti, drugačijeg razmišljanja te propitkivanjem postojećih dogmi.

Težište aktivnosti je na povezivanju teorije i prakse u području poslovne ekonomije i ekonomije potičući kulturu stvaranja novih vrijednosti, umjesto preraspodjele postojećih. Nadamo se da ćete nam se pridružiti na ovom predavanju te Vas molimo da dolazak potvrdite e-mailom što skorije na: adobra@innovation-institute.eu

TIS_Mudrinic

Tagovi: , ,


O autoruComments are closed.

Povratak na vrh ↑
  • ekonomski rjecnik