Upravljanje biznisom

Objavljeno 28/02/2013 | by ePortal | Vrijeme čitanja: 1 minute

Spremni za svoj prvi račun? Isprobajte Solo

Ukoliko imate mali obrt ili tvrtku, sigurno nemate nekoliko stotina dolara za servis koji će vam olakšati vođenje ponuda i računa.

Iako se odlučite za plaćanje nekog servisa, drugi problem je što je većina njih na engleskom, a znamo da svima ne leži strani jezik. Dakle, kako biste riješili ovaj problem možda je dobro isprobati Solo, novu hrvatsku web aplikaciju koja omogućuje brzu izradu i automatiziranu distribuciju računa i ponuda.

Naime, Matija Matečić kreator je ove aplikacije i ovako ju opisuje:

“No, Solo je mnogo više od običnog generatora računa. On prati poslovanje poduzetnika tako da evidentira kupce, prikazuje izvješća, sprema PDF kopije računa i drži poslovanje pod kontrolom. Posebno pregledno i korisno je praćenje statusa računa koji mogu biti otvoreni, poslani, opomenuti, stornirani ili plaćeni. Solo, iako prilagođen zakonu o fiskalizaciji, nije zamjena za računovodstvo, ali nudi korisnu preglednost i automatizaciju po vrlo povoljnoj cijeni.”

Da je aplikacija već primijećena među poduzetnicima govori podatak da je u samo dva tjedna registrirano preko 200 poduzetnika, te je poslano oko 300 računa. Kako to obično biva, servis je nastao jer su ovi poduzetnici i sami imali potrebu za ovakavim servisom pa su se odlučili napraviti nešto što će biti dobro njima i ostalima — za pristojnu cijenu.

Kad smo već kod cijene, pričamo o svega 39 kuna mjesečno za paket Solo koji omogućuje sve opcije potrebne maloj tvrtki. Spomenut ću samo da je ova cijena za ovo promotivno razdoblje. No ukoliko ste tek početnik onda možete koristiti i besplatnu verziju Jabba koja vam omogućuje slanje do tri računa mjesečno.

Ref.

www.zimo.co
solo.com.hr

Tagovi: , , , ,


O autoruPovratak na vrh ↑
  • ekonomski rjecnik