Do It Yourself linkedin contacts

Objavljeno 26/04/2013 | by ePortal | Vrijeme čitanja: 1 minute

Linkedin Contacts – vaš osobni asistent

LinkedIn želi povećati angažman i postati dio vašeg svakodnevnog života na način da na jednom mjestu lako doprijete do željenih ljudi u pravo vrijeme.

LinkedIn kao da svakoga dana predstavlja neku zanimljivu novost, čime se pozicionira ne samo kao vodeća društvena mreža za poslovne kontakte, nego i kao odličan izvor sadržaja iz poslovnoga svijeta. No, jučer je predstavljena nova usluga pod imenom LinkedIn Contacts, koja bi, poput osobnog asistenta, upravljala vašim poslovnim kontaktima.

Usluga bi trebala obavijestiti korisnika kad netko od kontakata promijeni posao, ima rođendan ili se dogodi nešto treće što je značajno, kako bi se iskoristila ta prilika za komunikaciju s navedenom osobom.

Linkedin Contacts

Linkedin Contacts // Foto: Mashable.com

Umrežavanje je važno za naše sadašnje i buduće poslove te karijeru. Odnosi su postali toliko važni u poslovanju i razvoju osobne karijere, no iznimno je težak zadatak držati korak s našim kontaktima i pratiti ih. Stoga, svrha LinkedIn Contacts-a je da vam pomogne u tom dijelu komunikacije – rekao je Sachin Rekhi, LinkedIn-ov čovjek zadužen za Contacts-e. Sam koncept Contacts-a se temelji na tehnologiji vezanoj uz Connected, startup kojeg je LinkedIn kupio krajem 2011. godine, a čiji je osnivač spomenuti Rekhi.

Linkedin Contacts je trenuto u fazi predbilježbe za uslugu kojoj je moguće pristupiti na sljedećoj stranici.

Izvori:
>> ‘LinkedIn Contacts’ Helps You Build, Maintain Important Relationships  mashable.com
>> LinkedIn Launches ‘Contacts’ to Help You Foster Your Professional Network  wired.com
>> Introducing the new LinkedIn Contacts.  contacts.linkedin.com
>> LinkedIn Contacts: Osobni asistent za upravljanje poslovnim kontaktima netokracija.com

Tagovi: , , , ,


O autoruPovratak na vrh ↑
  • ekonomski rjecnik