Vijesti jeftinija struja konkurencija hep-u

Objavljeno 08/06/2013 | by ePortal | Vrijeme čitanja: 1 minute

Kako do jeftinije struje za tvrtke i kućanstvo

Kupnjom tvrtke Energija 2 sustavi iz Zagreba njemački RWE, jedan od najvećih proizvođača električne energije u Europi, ušao je na hrvatsko tržište opskrbe električnom energijom te time postao najozbiljniji konkurent HEP-u.

Zagrebačka tvrtka osnovana je prije dvije godine. Lani je imala gotovo 14 milijuna kuna prihoda koje je ostvarila suradnjom s tvrtkama i institucijama kao što su Hrvatsku Lutriju, Sveučilište Zagreb, Općinski sud u Splitu, PMF Split, Grad Umag, Arheološki muzej Istre i mnogi drugi.

Ušteda od 25 do 35 posto! RWE Hrvatska 

Na konferenciji su izvijestili kako već imaju oko 500 korisnika, kao što su neke institucije i gradovi. Što se tiče načina promjene tvrtke od koje će građani kupovati usluge, kažu da se u tom slučaju neće mijenjati žice, ali će korisnici dobivati dva računa, jedan HEP-ov kojim će plaćati mrežarinu i drugi RWE-ov kojim će plaćati potrošnju električne energije.

Prva konkurencija HEP-u

Na konferenciji su sudjelovali članovi Uprave RWE Hrvatska d.o.o. Karl Kraus, Miroslav Kulla i Ralf Blomberg te predsjednik Uprave tvrtke Energija 2 sustavi d.o.o. Zoran Miliša.

‘RWE ovim potvrđuje uspješnu dugoročnu suradnju s Hrvatskom, a njenim građanima želi omogućiti iste pogodnosti u opskrbi električnom energijom kakve se već nude 16 milijuna naših kupaca u drugim europskim zemljama. Akvizicija Energije 2 savršeno se uklapa u našu strategiju da na novim tržištima ostvarujemo organski rast, uz ograničena ulaganja’, izjavio jeKarl Kraus, glavni izvršni direktor RWE Hrvatska.

Smanjite troškove struje

Smanjite troškove struje // Foto: ekapija

KORAK do PONUDE! – što učiniti?

Ukoliko ste zainteresirani za analizu dosadašnje potrošnje te moguću ponudu jeftinije struje  javite se prodajnom osoblju RWE Hrvatska.

Sva pitanja vezana uz prelazak, tj. promjenu opskrbljivača  možete pogledati u rubrici PITANJA I ODGOVORI.

Ukoliko želite preskočiti zvanje, u nastavku teksta možete pronaći zahtjev u PDF formatu kojeg trebate ispuniti, potpisati i ovjeriti (pečatom) te poslati na fax: +385 1 644 6490 ili na e-mail: info@energija2.hr.

>>> Zahtjev za dostavu podataka o obračunskim mjernim mjestima kupca:

>>> Energija 2 sustavi d.o.o. informacije (PDF dokument)

* Prilika za POSAO

RWE Hrvatska zapošljava na području ZAGREBA, PRIMORSKO-GORANSKE ŽUPANIJE te ISTARSKE ŽUPANIJE zbog povećanog obima posla. Ukoliko ste nezaposleni ili student, javite se osoblju RWE Hrvatska (posao@energija2.hr).

Dodatne informacije možete pronaći na www.rweenergija.hr te na sljedećim linkovima:

croenergo.eu/RWE-preuzeo-tvrtku-Energija-2-Sustavi-14075.aspx
tportal.hr/biznis/gospodarstvo/266396/Njemacki-div-RWE-prodavat-ce-struju-u-Hrvatskoj.html

Tagovi: , , , , , ,


O autoruPovratak na vrh ↑
  • ekonomski rjecnik