Konferencije

Objavljeno 22/02/2019 | by ePortal | Vrijeme čitanja: 1 minute

Uvodna konferencija projekta Zajedno jači – razvoj proizvoda i internacionalizacija – STRONGER

U sklopu projekta STRONGER TOGETHER – Product Development and Internationalization (ZAJEDNO JAČI – Razvoj proizvoda i internacionalizacija) održat će se UVODNA KONFERENCIJA u srijedu, 27. veljače 2019. godine u ART hotelu u Slavonskom Brodu u terminu od ? 13.00 do 14.00 sati.

Vodeći partner na projektu je Centar za razvoj Brodsko-posavske županije, a projektni partneri Asocijacija poslovnih žena Crne Gore, Udruženje poslovnih žena u Bosni i Hercegovini, INOVACija Zadar te Sveučilište u Zadru. Vrijednost projekta je 979.309,91 EUR, a ukupan iznos sufinanciranja iznosi 831.434,09 EUR.

27.2.2019. | Art Hotel Slavonski Brod

13:00     UVODNI POZDRAVNI GOVOR; zamjenik župana Brodsko-posavske županije Damir Mirković
13:10     PREDSTAVLJANJE PROGRAMA INTERREG -IPA IIprekogranične suradnje Hrvatska-Bosna i Hercegovina-Crna Gora; ravnateljica Centra za razvoj Brodsko-posavske županije Mirela Brechelmacher
13:20     PREDSTAVLJANJE PROJEKTA “Zajedno jači –razvoj proizvoda i Internacionalizacija-STRONGER” i najava edukacija; voditelj projekta Domagoj Miljković
13:40     NETWORKING

Projekt se provodi na području središnje Hrvatske i Dalmacije, središnje i južne Crne Gore te zapadne i sjeverne Bosne i Hercegovine tijekom 27 mjeseci, počevši od studenog 2017. godine. Ciljane skupine su poduzetničko-poslovne organizacije, udruge, Istraživački instituti te mala i srednja poduzeća koja su uključena u sektor prikupljanja i prerade bilja. Saznajte više o projektu.

Glavni cilj projekta je osnažiti organizacije koje pružaju potporu poslovanju i istraživačkim institucijama (BSO) kako bi pružile podršku i savjetodavne usluge malim i srednjim poduzećima na tržištu i promovirale prekogranične aktivnosti klastera u industriji prikupljanja i prerade bilja.

Tijekom provođenja projekta cilj je i pokrenuti prekograničnu suradnju poduzetničko-potpornih organizacija, udruga i istraživačkih institucija, podići svijest te pokrenuti prekograničnu suradnju i umrežavanje malih i srednjih poduzeća, razviti inovativni model klastera kroz e-platformu.

Službeni poziv na sudjelovanje (PDF).


O autoruPovratak na vrh ↑
  • ekonomski rjecnik