Marketing

Objavljeno 08/07/2019 | by ePortal | Vrijeme čitanja: 1 minute

Urbani turizam: razvoj destinacijskog kontinentalnog turizma 11/7/2019 u Crnoj Svinji u sklopu projekta Explore CRO-SRB

Osmišljena edukativna predavanja imaju za cilj veću efikasnost turističkog sektora, upoznanje turističkih djelatnika s najnovijim tehnologijama i trendovima te unaprijeđenju njihovog poslovanja. Svi posjetitelji će na licu mjesta imati priliku čuti primjere iz prakse, ali i stvoriti nove kontakte iz kompatibilnih turističkih područja.

Projekt pod nazivom „Explore CRO-SRB – Extraordinary Pleasure of Our Region – Common gastro, eco & recreation routes of Croatia & Serbia“ sufinanciran je u okviru Interreg IPA CBC Programa prekogranične suradnje Hrvatska-Srbija 2014.-2020. Nositelj projekta je Razvojna agencija Grada Slavonskog Broda, a partneri su Regionalna Razvojna agencija Panonreg iz Subotice, Fond turistički klaster mikroregije Subotica Palić iz Subotice i Turistički klaster „Slavonska košarica“ iz Slavonskog Broda. 24 mjeseca provedbe.

Sudjelovanje na edukacijama je besplatno uz obveznu online registraciju putem sljedećeg obrasca ili poveznice bit.ly/urbani-turizam

Cilj projekta je da se gastro, eko i rekreacijska ponuda Istočne Hrvatske i Sjeverne Bačke približi gostima i izađe iz okvira standardnog jelovnika. Kad govorimo o autohtonim jelima koja su zastupljena u ovom projektu, svaki od hotela ili ugostiteljskih objekta sam je kreirao jelovnik kako bi se predstavio tradicijskim jelima. Istočna Hrvatska i Sjeverna Bačka zadovoljit će sve vaše želje za ugodnim i ispunjenim odmorom. Ove dvije autentične, tako različite, a opet tako slične regije, pružiti će Vam neopisivu toplinu i mir. Ako želite doživjeti sve što priroda može pružiti u svojoj punoj ljepoti, dođite i istražite čari ovih regija.

Prođite zelenim brdima, nepreglednim plodnim poljima, šarolikim selima i starim gradovima. Upoznajte vesele i gostoljubive ljude i njihovu tradiciju. Nagradite svoja osjetila raznovrsnim gastronomskim specijalitetima koji se samo u ovoj regiji pripremaju. Na svakom koraku pronađite neku ljepotu za sebe. Svaki dan ćete dobiti nešto posebno, što će osigurati nezaboravan doživljaj. Za bijeg od stvarnosti, povedite obitelj, prijatelje ili dođite sami i istražujte mjesta po regijama, u Vašoj sljedećoj turističkoj destinaciji!

Lokacija održavanja edukativnih predavanja / prezentacije ruta

Restoran Crna Svinja, Ulica Ovčara 3, HR-31431 Čepin (https://restoran-crna-svinja.business.site/)

Kako do Crne Svinje? Google Maps – http://bit.ly/2KS5ZHd

Program edukativnih predavanja / prezentacije ruta Explore CRO-SRB

10:30       Okupljanje sudionika uz aperitive

11:00       Svečano otvorenje i pozdravni govor voditelja projekta Explore CRO-SRB

11:15       PREDAVANJE Storytelling pomoću novih tehnologija; Culex d.o.o.; Mario Mikić-Vučak

11:45       PREDAVANJE Urbana pića novih generacija (gin, craft piva); Bošnjak piva, Marijana Bošnjak

12:15       Slavonski Coffee ‘n’ Wine Break uz Dobro proizvode
Predstavljanje promotivnih video uradaka eko, gastro i rekreacijske rute

12:30       PREDAVANJE Kako predstaviti restoran novoj generaciji gostiju; Gastro blogger – Foodgasm by Ena Kokanović

13:00       PREDAVANJE Destinacijski marketing; Silvija Podoljak, TZ Požega

13:30       Prezentacija eko, gastro i rekreacijske turističke rute Explore CRO-SRB; Kreiranje i upravljanje gastro, eko i rekreacijskim rutama prekograničnog područja Hrvatske i Srbije

14:00       Ručak za sve sudionike – networking uz glazbenu potporu

Tagovi: , , , , , , ,


O autoruComments are closed.

Povratak na vrh ↑
  • ekonomski rjecnik