Konferencije poslovna olimpijada

Objavljeno 22/10/2013 | by Tin Horvatin | Vrijeme čitanja: 0 minutes Less than a minute

Konferencija Poslovna olimpijada – brže, više, jače

U organizaciji studenta Ekonomskog fakulteta u Osijeku ispred krovne studentske organizacije – Studentskog zbora, održat će se konferencija na kojoj će o projekcijama rasta i razvoja, kao i o očekivanim budućim ekonomskim trendovima u Republici Hrvatskoj i u svijetu te njihovom utjecaju na studente, govoriti cijenjeni stručnjaci s područja tržišnog natjecanja.

Prva konferencija pod nazivom Poslovna olimpijada – brže, više, jače će biti održana na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, Gajev trg 7, 29. listopada 2013. godine (utorak), u vremenu od 12:15 do 17:00 sati.

Cilj Konferencije je omogućiti studentima stjecanje novih znanja od uglednih predavača koji se svakodnevno susreću s realnim poslovnim problemima koji se mogu riješiti dugoročnim strateškim planiranjem, ali i poticanjem razmjene znanja i suradnje studenata ekonomskih fakulteta sa sektorom privrede, institucija i ostalih relevantnih činitelja koji mogu i moraju postati osnova ekonomskog rasta i poslovne inovativnosti.

Plan i program

www.ekonomskiportal.com/poslovna-olimpijada
facebook.com/PoslovnaOlimpijadaEFOS

poslovna olimpijada - pokrovitelji

Tagovi: , , , , ,


O autoru

Osnivač i urednik Ekonomskog portala te osnivač udruge Zebrica specijalizirane za pripremu i izradu projekata, internet marketing te edukacije za privatni i javni sektor. Svi članci ovog autoraComments are closed.

Povratak na vrh ↑
  • ekonomski rjecnik