Financije racunovodstvo porezi

Objavljeno 14/02/2013 | by ePortal | Vrijeme čitanja: 1 minute

Pokrenut novi portal racunovodstvo-porezi.hr

Centar za računovodstvo i financije d.o.o., dio grupacije Business Media Group, redizajnirao je dosadašnji portal Računovodstvo i porezi u praksi (RiPup) i smjestio ga na novu web-adresu www.racunovodstvo-porezi.hr, dajući mu moderno i ugodno korisničko sučelje te nove korisne usluge za korisnike.

Na portalu se nalazi oko pet tisuća raznih tekstova iz područja računovodstva i poreza. Glavna prednost portala su rubrike, koje daju strukturiran pregled sadržaja sa svim potrebnim informacijama. Korisnici tako mogu pronaći praktične primjere, kao što je „Ugovor o radu za privremeno obavljanje poslova“ i „Pravilnik o radu“.

Nadalje, mogu saznati kakva je sudska praksa ili mišljenje ministarstva financija u pojedinim slučajevima, a posebno je interesantna i korisna rubrika „Odgovori na pitanja“ u kojoj se nalaze konkretni upiti iz svakodnevnog poslovanja te opširni odgovori na njih.

Postojeće rubrike ažurirat će se tokom cijele godine, a njima će se dodavati i nove kao što su „Računovodstvo poduzetnika“, „Lokalni porezi“, „Obrt i slobodna zanimanja“, „Devizno poslovanje“ itd. Pristup portalu se naplaćuje. Na portalu će se uskoro moći koristiti i video-tutoriali koji će korisnike postupno voditi kroz razna knjiženja, ispunjavanja dokumentacije i slično.

Tagovi: , , ,


O autoruPovratak na vrh ↑
  • ekonomski rjecnik