Konferencije

Objavljeno 01/02/2014 | by Tin Horvatin | Vrijeme čitanja: 1 minute

Liderstvo u neprofitnim organizacijama

Liderstvo u neprofitnim organizacijama je stručni interaktivni program u organizaciji Instituta za inovacije pokrenut s ciljem razvoja inovacijskih potencijala neprofitnih organizacija i poticanja kvalitetnih samoodrživih projekata društvenog poduzetništva. Program je namijenjen pojedincima na vodećim pozicijama u neprofitnim organizacijama koje djeluju u Hrvatskoj bez obzira na fokus njihovog djelovanja.

Svrha programa je potaknuti na pozitivne promjene te pružiti znanja primjenjiva u svakodnevnoj praksi i radu neprofitnih organizacija.

Institut za inovacije usmjeren je na razvoj neprofitnog sektora kao izuzetno važnog faktora funkcioniranja bilo kojeg ekonomskog sustava. Poseban naglasak je stavljen na osposobljavanje neprofitnog sektora za stvaranje novih vrijednosti i Institut želi dati potporu razvoju društvenog poduzetništva kojim neprofitne organizacije postaju samoodržive u ostvarivanju svojih ciljeva.

Osim podizanja kvalitete rada neprofitnih organizacija, žele se stvoriti mogućnosti za suradnju i razvoj zajedničkih projekata za napredak cjelokupnog neprofitnog sektora. Predavanja u sklopu programa obuhvatit će područja marketinga, strateškog planiranja i menadžmenta neprofitnih organizacija, razvoja inovativnih projekata te prikupljanja sredstava.

Održava se u razdoblju od 24. do 27. veljače 2014. godine od 17:00 do 21:00 sat u konferencijskoj dvorani Školske knjige (Masarykova 28).

Otvorene prijave na program Liderstvo u neprofitnim organizacijama

liderstvo neprofitne organizacije

Program je namijenjen pojedincima na vodećim pozicijama u neprofitnim organizacijama koje djeluju u Hrvatskoj, bez obzira na fokus njihovog djelovanja. Fond Instituta za inovacije dodjeljuje stipendije za polaznike, a rane prijave su otvorene do 7. veljače 2014. putem online obrasca.

Više informacija o programu je dostupno na www.innovation-institute.eu/leadership-in-nonprofit-organizations-2.

 


O autoru

Osnivač i urednik Ekonomskog portala te osnivač udruge Zebrica specijalizirane za pripremu i izradu projekata, internet marketing te edukacije za privatni i javni sektor. Svi članci ovog autoraComments are closed.

Povratak na vrh ↑
  • ekonomski rjecnik