Tehnologija no image

Objavljeno 16/01/2010 | by ePortal | Vrijeme čitanja: 1 minute

WinDays 2o1o.

Pred nama su deseti, jubilarni WinDaysi i tom prigodom želimo Vam dati uistinu poseban doživljaj same konferencije već danas, podosta prije nego će se sam događaj odvijati. WinDays portal će i ovoga puta biti vrlo važan dio same WinDays konferencije.

WinDaysi su kroz prethodnih 10 godina izrasli u najveću i uistinu prepoznatljivu IT konferenciju u našoj regiji te je mnoštvo IT stručnjaka, razvojnih inženjera, web profesionalaca, poslovnih korisnika i direktora svoje ideje, znanja i vještine crpilo upravo iz brojnih predavanja baš na WinDaysima. U skladu s time možemo reći kako su WinDaysi zapravo jedan od najznačajnijih događaja u IT svijetu, kojima Microsoft kao važan čimbenik ICT gospodarstva doprinosi razvoju konkurentnosti cjelokupne IT industrije.

U današnje vrijeme Web i Internet igraju ključnu ulogu u svakodnevnom životu te smo tako često u prilici čuti izjavu: „što nije na Webu – nije se dogodilo“, koja nam jasno daje do znanja kako je bez prisutnosti na Webu danas nemoguće preživjeti, barem ne u poslovnome svijetu. Zbog toga smo u Microsoftu Hrvatska ove godine odlučili napraviti, još bolji, još interaktivniji i informacijama bogatiji WinDays portal – kojega od ove godine zovemo WinDays Online, jer će uistinu predstavljati pravu Web verziju konferencije sa brojnim dodatnim informacijama o svim temama o kojima će se govoriti na samoj konferenciji.

Već sada, u svojoj početnoj, pripremnoj inačici, pripremili smo pregled nekoliko najzanimljivijih predavanja s prošlogodišnje konferencije, a kako vrijeme bude protjecalo, portal će biti sve življi te ćete na njemu moći pronaći najsvježije zapise iz pera Microsoftovih blogera, informacije o novim Microsoftovim tehnologijama u obliku članaka, kratkih video zapisa, screen castova i slično. Portal ćemo povezati sa svim popularnim tehnologijama i omogućiti Vama, korisnicima, sudjelovanje u njegovome razvoju putem različitih blagodati Weba 2.0 kao što su socijalne mreže, microblogging i slično.

Predavanja de se odvijati kroz sedam različitih smjerova:

  • Razvojni alati i tehnologije (DEV)
  • Arhitektura, platforma i integracija (ARC)
  • Operacijski sustavi (OS)
  • Sistemska infrastruktura (SYS)
  • Poslovna produktivnost i kolaboracija (IW)
  • Poslovna rješnja (BIZ)
  • Studije slučja (CAS)

Želimo Vam ugodno online druženje i puno korisnog znanja stečenog na ovogodišnjim WinDaysima!

WinDays10 ove godine se održavaju od ponedjeljka 19. travnja 2010. – petaka, 23. travnja 2010.

Posjeti WinDays – www.mswindays.com

WinDays na Facebooku & Twitteru

Tagovi: , , ,


O autoruComments are closed.

Povratak na vrh ↑
  • ekonomski rjecnik