Turizam bikademy - biciklističko-turistička aplikacija

Objavljeno 08/07/2022 | by ePortal | Vrijeme čitanja: 1 minute

Upoznajte Bikademy – biciklističko-turističku aplikaciju za istraživanje i promociju ciklolokacija

Bikademy je jedinstveni hrvatski proizvod namijenjen svima koji bicikliraju i pritom istražuju destinacije, njihovu kulturnu i prirodnu baštinu. Gradove i regije promovira kao poželjne cikloturističke destinacije, a bicikliste nagrađuje za trud.

Bicikl je idealno sredstvo za istraživanje jer je dovoljno spor za uočiti detalje područja i okoline, a dovoljno brz za prijeći veće udaljenosti.

Bikademy aplikacija je potpuno besplatna za korisnike koji se, baš kao na akademijama, nazivaju Bikademy Studentima. Unutar aplikacije se nalazi ponuda s Bikademy Studijima koji predstavljaju pojedinu regiju, županiju ili grad. Unutar svakog Studija postoje različiti Ispiti, odnosno lokacije i mjesta od kulturnog ili prirodnog značaja.

Glavni zadatak Bikademy Studenta je biciklirati do svakog Ispita u izabranom Studiju. Potrebno je napraviti selfie i check-in putem aplikacije, a nakon što polože sve Ispite izabranog Studija, Bikademy Studenti dobivaju nagradu Bikademy sponzora, GIANT Hrvatska.

U samo četiri koraka i vi možete položiti Bikademy Ispit

  1. Instaliraj aplikaciju i registriraj se
  2. Bicikliraj do Ispita (lokacije)
  3. Napravi check in kroz aplikaciju
  4. Ponavljaj prethodna dva koraka

Jedan prvih Bikademy Studija je Brodsko-posavska županija sa sedam Ispita: Vrpolje, Gajna, Tvrđava Brod, Petnja, Stara Kapela, Cernik i Tvrđava Stara Gradiška. (https://bikademy.com/brod-posavina-study/)

Video Brod-Posavina

Ovaj Studij namijenjen je iskusnijim biciklistima koji žele proći veće udaljenosti. Takvi su ispiti i druge četiri slavonske županije koje otkrivaju da Slavoniju ne čine samo polja i doline, nego i bogata kulturna baština, prirodna bogatstva, vrhunska gastronomija i gostoljubivost na svakom koraku. Iako za Slavoniju svatko zna, ona je skriveni turistički dragulj koji je kao stvoren za bicikliranje.

U gradovima poput Zagreba Šibenika i Berlina postoje manje zahtjevni Studiji za svakog putnika koji biciklom želi istražiti područje na kojem se nalazi.

Bikademy – cikloturistički koncept

Bikademy putem svojih društvenih mreža predstavlja svoje cikloturističke destinacije, primjere iz prakse, ali i kontinuirano nagrađuje pratitelje. Uskoro spremaju i nova iznenađenja i mogućnosti, stoga ih pratite na društvenim mrežama.

Ukoliko želite Bikademy u svom području, slobodno im se javite, jer se Bikademy širi i izvan granica RH.

Tijekom godišnjih odmora izaberite svoju destinaciju i istražite je biciklom, upoznajte kulturu i prirodu kraja, a osvojite i nagrade. Bicikliraj svoje Ispite!

Tagovi: , , , ,


O autoruComments are closed.

Povratak na vrh ↑
  • ekonomski rjecnik