Edukacija innovative women

Objavljeno 13/12/2013 | by Jesenka Ricl | Vrijeme čitanja: 1 minute

U Zagrebu održan edukativan program “INNOVATIVE WOMEN 2013″

Jedan od nekoliko hvale vrijednih edukativnih programa zagrebačkog Instituta za inovacije upravo je priveden kraju. Program “Innovative Women 2013″ je organiziran kako bi osnažio mlade žene u Hrvatskoj, a ujedno i  70 odabranih polaznica. Tko su liderice? Što rade? Kakav stav imaju? Koje su prepreke i izazovi s kojima se svakodnevno susreću? – samo su neka od pitanja brojnih diskusija.

Cilj programa je pružiti potrebna znanja, vještine i motivaciju kroz brojne prezentacije i panele u kojima su sudjelovale uspješne Hrvatice, čelne osobe većih kompanija u Hrvatskoj. Kolinda Grabar Kitarović, Manuela Šola, Marina Tonžetić, Lada Tedeschi Fiorio, te mnoge druge, govorile su o poslovnim uspjesima, ali i o prilagodbama u poslovnom i privatnom životu, koje su u kombinaciji ponudile formulu za uspjeh i kontinuiranu strast prema poslu kojim se liderice bave.

Institut za inovacije je neprofitna organizacija koja za cilj ima razvoj regionalnih inovativnih  potencijala kroz poticanje kreativnosti i inovacija te  kroz preispitivanje dogmatskih razmišljanja i razrješavanja mnogih paradigmi. Vodstvo Instituta teži umrežavanju akademske zajednice i praktičnog sektora s ciljem stvaranja novih vrijednosti. Do sada je Institut organizirao nekoliko uspješnih programa od kojih su neki: Advanced Program in Business ABS, Global Business Conference, Thinkers Impact Colloquium, itd.

U ime dviju osječkih udruga – Breza i CroCulTour – želimo Institutu inovacija i svim polaznicima puno uspjeha u provedbi budućih programa.

Tagovi: , , , , , , ,


O autoru

Predsjednica udruge CroCulTour - Društvo velikih ideja u segmentu kulture i turizma i njihovom međufunkcionalnom odnosu. Svi članci ovog autoraComments are closed.

Povratak na vrh ↑
  • ekonomski rjecnik