Tehnologija automatic

Objavljeno 05/05/2013 | by ePortal | Vrijeme čitanja: 1 minute

Smartphone aplikacija koji čini vaš automobil pametnijim

Ako idete na put nekoliko stvari su vam uvijek od velike važnosti, ‘zdravlje’ vašeg automobila i najefikasniji put do odredišta.

Kako bi znali što se događa s vašim automobilom tvrtka Automatic izradila je aplikaciju i hardverski dodatak za automobil koji putem aplikacije prenosi sve bitnije informacije.

Automatic Link — hardverski dodatak — priključite na podatkovni port automobila koji se zatim spaja na aplikaciju, a koja se preuzima s App Storea. Aplikacija nadalje prikazuje ‘zdravlje’ vašeg automobila, najefikasniju putanju, a isto tako i pamti gdje ste parikali automobil, ukoliko se parkirate u nekom nepoznatom gradu, ovo zna biti od velike važnosti.

 

Tvrtka kaže kako njihov adapter podržava sve modele automobila (one koji idu na gorivo) od 1996. pa na dalje.

Kako bi vaš put bio najefikasniji, aplikacija sugerira koji je najbolji put za vaš tank, a ukoliko dođe do nesreće, aplikacija odmah javlja obavijesti 911 i vašim bližnjima. Sve zajedno košta 69.95$ i sredinom godine bit će dostupno u SAD-u, dok za ostatak svijeta još uvijek nema informacije. Android aplikacija stiže na jesen, kažu iz Automatica, a u nastavku pogledajte kako to sve zajedno funkcionira.

Izvor: zimo.co

Tagovi: , , ,


O autoruPovratak na vrh ↑
  • ekonomski rjecnik