Vijesti google_day

Objavljeno 24/04/2013 | by ePortal | Vrijeme čitanja: 1 minute

Google Day na Ekonomskom fakultetu u Osijeku

Google Day @ EFOS – 25.04.2013.

Osnivači Googlea bili su studenti na doktorskom studiju na Sveučilištu Stanford kada su razvili tražilicu koja je danas najpoznatija web tražilica na svijetu. Stoga je od samog početka Google održavao i cijenio dobre odnose s fakultetima. Slijedeći navedeni primjer,  Ekonomski fakultet u Osijeku dogovorio je suradnju s Google Adriaticomregionalnom središnjicom Googlea, na projektu Google Day at EFOS.

Cilj je projekta popularizirati potencijale koje nudi ulaganje u elektronički marketing, kao i mogućnosti zapošljavanja za studente koji ulažu dodatne napore u obrazovanje o primjeni elektroničkog marketinga, s obzirom na njegovu sve veću popularnost primjene u svim sferama društva.

Ideja organiziranja projekta proizašla je iz činjenice da studenti u okviru kolegija na smjeru marketing s prof. dr. sc. Dragom Ružićem i njegovim asistentima dr. sc. Antunom Bilošem i Ivanom Kelićem konstantno ulažu napore u praćenje, učenje i kreiranje online marketinških kampanja, a upravo Google nudi velik broj rješenja za takve aktivnosti.

Priprema za studente prema zahtjevima tržišta rada

Projekt je namijenjen svim studentima Ekonomskog fakulteta (primarno smjerovima marketing i poslovna informatika), kao i studentima preddiplomske, diplomske i poslijediplomske razine, kao i studentima Elektrotehničkog fakulteta i interdisciplinarnog studija Kulturologije.

Zainteresirani se pozivaju na predavanja koja će se održati 25. travnja 2013. godine od 10 sati  naEkonomskom fakultetu u Osijeku (dvorana broj 2). Na predavanjima će se predstaviti sudionici projekta – Joško Mrndže, Country Manager Adriatic regije  i Nikola Jelačić, Product Strategist iz  Googlea, Damir Podhorski iz Escape agencije za internet marketing i oglašavanje te studenti Marin Lončar, Igor Jurić, Marina Obšivač i Zoran Selinger – sudionici i najbolji prošlogodišnji hrvatski tim na studentskom natjecanju Google Online Marketing Challenge.

google day efos

Tagovi: , , ,


O autoruPovratak na vrh ↑
  • ekonomski rjecnik