Tehnologija

Objavljeno 14/06/2016 | by ePortal | Vrijeme čitanja: 1 minute

Od sada do autobusnih karata online putem Vollo.net

Uz digitalizirani autobusni prijevoz, planiranje putovanja nikad nije bilo jednostavno kao sada. U zemlji gdje broj turista svake godine prelazi 15 milijuna a gotovo 90{c4d6e6a08105b10feea0f1f673425092f18933e5ed858f455b7b10a977c435a1} busnih karata se još uvijek kupuje fizički (na kolodvorima), tvrtka Vollo tehnologije je pronašla svoju misiju – digitalizirati autobusni prijevoz u Hrvatskoj. Nimalo lagan zadatak s obzirom da je riječ o industriji koja je gotovo potpuno tradicionalna i zastarjela, barem na našim prostorima.

Vollo.net funkcionira kao internetski servis koji omogućuje jednostavnu i brzu pretragu, usporedbu i kupovinu autobusnih karata. Princip je takav da se putniku ponude opcije više prijevoznika koji voze na relaciji do željene destinacije, nakon čega putnik bira prema vlastitim preferencijama i prioritetima, odnosno kriterijima kao što su vrijeme polaska, cijena karte i/ili trajanje putovanja. Dodatno, putnik ima transparentan uvid u informacije o kvaliteti usluge prijevoznika, pa tako za svaki bus može provjeriti ima li klimu, wi-fi internet, tv, naplaćuje li prtljagu i sl.

vollo_mobile

Osim što pojednostavljuje planiranje i kupovinu karata, Vollo želi cijelo putovanje učiniti ugodnim i sadržajnim iskustvom. Na portalu ćete stoga pronaći različite korisne i zanimljive informacije o kolodvorima, popularnim događanjima u regiji (manifestacijama, festivalim i dr.), zanimljivim destinacijama i povoljnom i/ili zanimljivom smještaju na odabranoj destinaciji. Provjerene preporuke i savjeti za putovanja su korisne komponente koje čine ovu uslugu cjelovitom, a stranicu nezaobilaznim suputnikom na svakom putovanju.

Iako je trenutno booking stranica za buseve, iz Vollo.net već najavljuju inovacije u prijevozu s vizijom integracije usluge intermodalnog prijevoza, što će omogućiti kombiniranje različitih ruta na jednom mjestu. Uspiju li u namjeri, kolodvori kakve znamo danas mogli bi otići u povijest, a Vollo.net bi mogao postati novi sinonim za karte i planiranje putovanja.

Kako Vollo radi, provjerite na službenoj stranici: vollo.net/hr

vollo_promo

 

 

 

Tagovi: , , , ,


O autoruComments are closed.

Povratak na vrh ↑
  • ekonomski rjecnik