Vijesti kreativni-biznis.com

Objavljeno 26/02/2013 | by ePortal | Vrijeme čitanja: 2 minutes

2. Dan kreativnog biznisa

Već dugo razmišljate o vlastitom biznisu, ali nikako krenuti? Vodite vlastiti posao, no uvijek vas nešto koči da biste ostvarili još bolje rezultate? Nedostaje vam inspiracije i hrabrosti? Dani kreativnog biznisa pravo su mjesto za početak odvažnosti! Naši će vas uspješni poduzetnici motivirati i reći vam kako je sve moguće. Naš će vas komičar nasmijati. A umrežavanjem sa drugim poduzetnicima, managerima i startuperima, čut ćete mnoštvo odličnih poslovnih poduhvata, koji će vas nadahnuti da i vi krenete…’poletite’…i odvažite se!

14. ožujka u zagrebačkom klubu Saxu, od 18 do 21 sati čekuje vas novi, još kreativniji i dinamičniji Dan kreativnog biznisa!

U goste dolaze 3 uspješna poduzetnika:

Saša Jurković, ekonomist poduzetništva, karijeru započinje u obiteljskoj tvrtki u kojoj stječe prva poduzetnička iskustva. Privatnim projektom, staračkim domom, usvaja rukovoditeljske vještine, a nakon uspješno prodanog biznisa usmjerava se na online poslovanje. Više od deset godina obnaša funkciju Direktora portala posao.hr koji je za to vrijeme postao jedan od vodećih portala na tržištu rada te inicijator raznih projekata prepoznatljivih u HR zajednici.

Tomislav Car, direktor i jedan od osnivača tvrtke Infinum. Narasli su od 2 do 25 ljudi u manje od 3 godine, kompletno bez vanjskih investicija. Odradili su hrpetinu odličnih projekata i probili se van granica Hrvatske. Danas im je oko 50{c4d6e6a08105b10feea0f1f673425092f18933e5ed858f455b7b10a977c435a1} prihoda od izvoza. Bave se dizajnom i developmentom softvera. Uglavnom su to mobilne aplikacije, web aplikacije na Ruby on Railsu te još par drugih cool tehnologija. Radili su jake mobilne projekte u Hrvatskoj (24sataHAKErste mBankingRBA na dlanuMoj VipSoundset), i osvojili $100.000 na Samsung Global Developer natječaju.

Maja Škrinjar, vlasnica Kasiopeje, male obiteljske firme koja danas ima imanje na 12 hektara nadomak Bjelovara u selu Jabučeta gdje proizvode med, maslinovo ulje, pčelinji vosak, propolis i ljekovito bilje, koje sade ili sakupljaju.Svi Kasiopea proizvodi su napravljeni isključivo od 100{c4d6e6a08105b10feea0f1f673425092f18933e5ed858f455b7b10a977c435a1} prirodnih materijala jer u toj tvrtci vjeruju da sve što priroda daje u svom originalnom obliku je i – najzdravije. Sva njihova ambalaža također je ekološka.

Između predavača, očekuju vas 2 kreativna prijelaza – stand up poslastica. Nastupa Pedja Bajović koji nije, otkad zna za sebe, htio biti komičar. Htio je biti pilot. Ne zbog letenja, nego zbog komada. Ćorav i smotan za ovo prvo, u cilju ostvarenja cilja – odlučio se za ovo drugo. To ga je na kraju dovelo do toga da postane jedan od pokretača stand up comedy scene u Hrvatskoj te je aktivno angažiran u razvoju regionalne mreže ‘komičara s nogu’.

Nakon svakog predavanja, imat ćete vremena postaviti direktna pitanja poduzetnicima. Speed networking u krugu (pravi način umrežavanja!) slijedi odmah nakon zadnjeg predavanja, a zatim će u Saxu zasvirati živi bend i omogućiti vam da networking nastavite uz odličnu glazbu!

Ne propustite biznis okupljanje, koje će otvoriti sva vaša čula!Osigurajte svoju ulaznicu odmah i sada jer je broj mjesta organičen.

Cijena ulaznice je 50,00 kn, a na sljedećem linku možete kupiti ulaznice – kreativni-biznis.com/2dan-ulaznice.html

Stvara(j)mo posao zajedno
Vaša Kreativna Vjeverica, organizator

 

Tagovi: , , , ,


O autoruPovratak na vrh ↑
  • ekonomski rjecnik