Vijesti mali_veliki_poduzetnici_natjecaj

Objavljeno 15/11/2014 | by ePortal | Vrijeme čitanja: 1 minute

Službeno otvoren natječaj MALI-veliki poduzetnici

U sklopu Interlibera na zagrebačkom Velesajmu, unutar izložbenog prostora Školske knjige, službeno je otvoren natječaj MALI-veliki poduzetnici, kojim se uz pomoć Modre Laste i Instituta za inovacije učenicima od petog do osmog razreda želi predočiti poduzetnički duh i način razmišljanja izvan ustaljenih okvira.

Na službenom otvorenju okupili su se posjetitelji Interlibera, ujedno učenici petih do osmih razreda osnovnih škola iz Zagreba, a okupljene su s nekoliko riječi pozdravili predstavnici Školske knjige i Instituta za inovacije.

mali_poduzetnici_interliber

Za učenike je održana i prigodna radionica u organizaciji Instituta za inovacije u kojoj su na maštovit način trebali riješavati zadatke i probleme uz koje su dobili jasan uvid kako moraju razmišljati ”izvan okvira” pri tome ih motivirajući da svoja znanja koriste stvarajući bolju okolinu sebe pretvarajući izazove s kojima se sureću u zanimljive vlastite projekte.

Natječaj MALI-veliki poduzetnici traje do 23. veljače te je taj datum krajnji rok do kojeg učenici moraju prijaviti i realizirati svoj projekt. Nakon toga ocjenjivački sud će objaviti pet najboljih projekata na Facebook stranici Modre laste, a pobjednika će odlučiti najveći broj lajkova. U međuvremenu će svi sudionici natječaja u svakom novom broju Modre laste moći doznati korisne informacije i dobiti detaljne upute kako ostvariti sljedeći korak u njihovom projektu.

Podsjećamo da se na natječaj može prijaviti bilo koji projekt kojim ekipa od najmanje tri osobe unapređuje svoje okruženje.

Tagovi: , , , ,


O autoruComments are closed.

Povratak na vrh ↑
  • ekonomski rjecnik