Tehnologija projec streeter s3tr

Objavljeno 10/10/2013 | by Krešimir Herceg | Vrijeme čitanja: 1 minute

Projekt Streeter S3TR – ekološko prijenosno vozilo

Inovacije su pokretač ekonomskog razvoja. Upravo iz tog razloga predstavljamo inovativni proizvod brodskog inovatora Vladimira Bošnjaka.

Projekt S3TR (engleski Streeter – n. urban street person).

Početak ideje je nastao iz hobija, koji se razvio u ozbiljan poslovni koncept. Početna želja je bila napraviti jednostavno, ekološko, prijenosno vozilo koje će biti i vrlo efikasno (prelazi 30 km jednim punjenjem), a pritom je potrošnja jednog punjenja 0,20 EUR.

Prototip je izgrađen korištenjem samo osnovnih hobi alata na neprikladnom mjestu i uz ograničeni proračun, tako da su neka tehnička rješenja, riješena na vrlo grubi način. Svrha prototipa bila je pokazati funkcionalnost i pobliže predstaviti dizajn. Okvir se sastoji od nekoliko glavnih dijelova koji su uglavnom izrađeni od jeftinih četvornih / pravokutne cijevi zavarivanjem.

Proizvodnja S3TR u Hrvatskoj

Ovaj koncept slavonskobrodskog inovatora i njegovu želju da proizvodnju pokrene u Slavonskom Brodu, prepoznao je i CTR – razvojna agencija Brodsko-posavske županije, koji se već bacio na posao traženja investitora. Nadamo se kako ovaj odličan projekt koji je već i patentiran, neće ostati izgubljem hrvatskim birokratskim bespućima, posebice zbog domicijalne prizvodnje.

Video ovog vozila mozete pogledati:

Projekt je u početnoj fazi i u procesu je traženja investitora.

Sve dodatne informacije o vozilu, kao i kontakt potražite na službenoj stranici (made by Zebrica) – www.s3tr.hr

Tagovi: , , , , , , , ,


O autoru

Rođen 24.01.1981. u Slavonskom Brodu. Završio Ekonomski fakultet u Zagrebu. Hobi: košarka. Radni staž ostvario u poduzećima: ĐĐ Zavarene posude d.d., Clarus d.o.o. Osnivač i predsjednik Udruge Lima Više potražite na LinkedInuComments are closed.

Povratak na vrh ↑
  • ekonomski rjecnik