EU fondovi uciliste-moneo

Objavljeno 11/09/2017 | by ePortal | Vrijeme čitanja: 1 minute

Postani voditelj pripreme i provedbe EU projekta

EU fondovi su važna tema za svakog građanina Hrvatske zbog financijskih potpora realnih ciljeva koji se strateški žele ostvariti kroz te instrumente. Republika Hrvatska je stekla mogućnost samostalnog korištenja programa Europske unije (popularno nazvanih EU fondova) dobivanjem statusa članice RU. EU fondovi su javna sredstva poreznih obveznika Europske unije i dio su zajedničkog proračuna svih država članica te je stoga njihova namjena javno, a ne privatno dobro.

Kako pratiti fondove za pojedina područja, kako prijaviti svoju projektnu ideju, kako voditi projekt nakon odobrenih sredstava – mnoga su pitanja na koja se u prvi mah ne obraća prevelika pažnja. Danas je mjesto Voditelja pripreme i provedbe EU projekata jedno od najtraženijih zanimanja u Hrvatskoj. Postoji velik broj ideja koji se mogu aplicirati na razne natječaje, a za to je potrebno pripremiti zahtjevnu dokumentaciju i uobličiti ideju u traženu formu projekta, a ona ovisi o uvjetima natječaja na koji se prijavljuje. Također, provedba projekta zahtjeva veliko znanje i iskustvo kako bi se ostvarili zacrtani ciljevi naznačeni u projektu.

Učilište Moneo i ekipa koja stoji iza njega, iz Slavonskog Broda, ima veliko iskustvo u pripremi i vođenju EU projekata i kao takvi predstavljaju značajnu priliku za takvu vrstu edukacije. Učilište Moneo ne nudi samo edukaciju, već i dugoročnu suradnju i mogućnost rada na EU projektima.

Kako bi pokazali svoje mogućnosti i prilike, pozivaju Vas na Dane otvarenih vrata u utorak, 19. rujna, u svojim prostorima (Dobriše Cesarića 46). Cilj druženja jest upoznati buduće polaznike i polaznice s programima Učilišta, kao i prilikama koje se nude iz fondova EU i to kroz kratku prezentaciju, te razgovore s predavačima i dosadašnjim polaznicima i partnerima.

Ulaz je besplatan i svi su dobrodošli.

Moneo-upisi_1200x900

Tagovi: , , , , ,


O autoruComments are closed.

Povratak na vrh ↑
  • ekonomski rjecnik