Radionice emarketing_varga_katarinskisajam

Objavljeno 28/10/2014 | by ePortal | Vrijeme čitanja: 1 minute

E marketing – internet kao komunikacijski alat i prodajni kanal

U sklopu 19. Katarinskog Sajma, koji se održava u periodu 20. – 23.11.2014. u Slavonskom Brodu (Dvorana Vijuš), organizira se i posebna radionica E – marketing.

Radionica je namijenjena obrtnicima, menadžerima i ostalom rukovodećem kadru koji nosi odgovornost u odlučivanju u sklopu poduzeća, udruge i/ili projekta.

Radionica se odvija u dva modula. Prvi modul se održava 21.11. u skopu Katarinskog Sajma (10,00 – 17,00 sati), a drugi modul tjedan dana kasnije, 28.11. (09,00 – 16,00 sati).

Prijaviti se možete prijavnim obrascem u prilogu do 14.11. do 15,00 sati na mail:  info@ra-sb.hr.

Alati za Istraživanje tržišta, Načini komunikacije s web potrošačima, modeli i specifičnosti poslovanja na webu, društvene mreže i oglašavanje samo su neke od tema koje će obraditi na radionici.

Predavač je Miroslav Varga iz poduzeća Escape Studio (Osijek). Gospodin Varga ima bogato iskustvo vezano uz internet, marketinške kampanje, matematičke i web aplikacije. Dobitnik je nekoliko nagrada u području inovativnih rješenja (Projekt Vanity).

Organizator ovog događaja je Razvojana Agencija Grada Slavonskog Broda (http://www.ra-sb.hr/), sufinancirana od strane Ministarstva poduzetništva i obrta.

Prijavnica – E-marketing

Tagovi: , , , , , ,


O autoruComments are closed.

Povratak na vrh ↑
  • ekonomski rjecnik